Real Finans Forbrukslån

Lånemeglere som Real Finans innhenter lånetilbud fra forskjellige banker, noe som forenkler prosessen for den som søker. Disse tjenestene koster ingenting for søkeren, og fører ofte til at man både får bedre sammenligningsgrunnlag, og noen ganger bedre rentetilbud. Real Finans er blant de eldste låneformidlerne i landet for forbrukslån, og samarbeider med de rette bankene. Det betyr at din søknad som går gjennom dette selskapet, kan utløse over ti lånetilbud, fra banker som Collector, yA Bank, Bank Norwegian og mange flere.

Lånesum og tilbakebetalingstid

Størrelsen på et forbrukslån gjennom Real Finans, er en refleksjon av hva bankene i porteføljen deres tilbyr. Det vil si at det minste lånet og det største lånet, er tilsvarende det bankene har på menyen. I dette tilfellet får du lån fra 5 000 kroner og opp til 500 000 kroner, i tillegg til at du kan få tilbud om brukskreditt på inntil 400 000 kroner. Lånetiden er inntil 15 år, noe du selv velger, innenfor visse rammer, når du søker. Små lån forventes tilbakebetalt raskere enn de største lånene. Innfrielse eller ekstra innbetaling på lånet kan foretas når som helst, og uten at du må betale ekstra for dette.

Rentebetingelser og gebyrer

De nominelle rentene på forbrukslån, starter på rundt 7% i dag. Deretter øker de alt ettersom hvilken kreditverdighet du har, og kan ende opp på opp mot 20% for søkere som banken anser som høyrisiko i lånesammenheng. Dette vil fremgå i alle tilbudene du motar når du søker gjennom Real Finans, og du ser selv hvilken bank som er mest konkurransedyktig i ditt tilfelle. Uansett hvilket av tilbudene du slår til på, er etableringsgebyret på 950 kroner det samme. Månedsgebyret (normalt mellom 30 kroner og 50 kroner) kan man slippe i stadig flere banker, dersom man velger å motta eFaktura.

Søknad om forbrukslån fra Real Finans

I søknadsskjemaet til Real Finans oppgir du ønsket lånesum, tilbakebetalingstid og personalia. Deretter videresendes dette til alle bankene de samarbeider med, og svarene begynner å tikke inn i innboksen din nesten umiddelbart. Normalt har du alle tilbudene innen et døgn. I svarene vil det vedlegges en låneavtale, som ofte kan signeres online med BankID (raskeste metode). Utbetalingen av et forbrukslån som du har inngått avtale om, varierer noe fra bank til bank tidsmessig. De fleste foretar overførselen samme dag som de mottar signert avtale, i tillegg til påkrevd dokumentasjon.

Krav for å få forbrukslån fra Real Finans

Søkeren må være over 23 år, ha fast adresse i landet (minimum siste 3 år), ha skattbar inntekt på over 200 000 kroner per år, i tillegg til ordnet økonomi. Det siste innebærer at personer med aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger, får avslag på søknaden.